Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Καταγγελία για τη μη χρήση παραβάν στις φοιτητικές εκλογές στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας

Καταγγελία για τη μη χρήση παραβάν στις φοιτητικές εκλογές στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας

Φοιτητικές Εκλογές 2019: Ημέρα φοιτητικών εκλογών η σημερινή (10/4) και φοιτητική παράταξη στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (Σερρών) έξεδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλει την φοιτητική παράταξη ΔΑΠ - ΝΔΦΚ για την μη τοποθέτηση παραβάν στην εκλογική διαδικασία.

Σε ανακοίνωση – καταγγελία της, η Πανσπουδαστική ΚΣ ΣΤΕΦ-ΣΔΟ του ΤΕΙ Κ. Μακεδονίας (Σερρών) αναφέρει:

"Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αποδεικνύει για άλλη μια φορά το ρόλο που έχει αναλάβει να επιτελέσει στις φοιτητικές εκλογές και γενικότερα στο φοιτητικό κίνημα.

Σήμερα λοιπόν το πρωί, οι εκπρόσωποι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, αρνήθηκαν να προχωρήσουν στην τοποθέτηση εκλογικού παραβάν με βάση και τον κανονισμό των εκλογών, προσπαθώντας έτσι να υποβαθμίσουν και να υπονομεύσουν τη διαδικασία από τη μια, και να τραμπουκισουν τους φοιτητες που θα έρθουν να ψηφίσουν από την άλλη.

Αυτοί είναι άλλωστε που κατάντησαν τον φοιτητικό σύλλογο σήμερα ένα φάντασμα, αυτοί είναι που θέλουν τον φοιτητή άβουλο ον, που δεν θα διεκδικεί τίποτα και θα λέει και ευχαριστώ από πάνω. Είναι αυτοί που καταστρέφουν κάθε είδους προσπάθεια για πάλη και διεκδίκηση.

Δεν θα τους επιτρέψουμε να κάνουν το σύλλογο έρμαιο των αποφάσεων τους!

Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και κάνε τώρα την ανατροπή!

Γύρισε τους την πλάτη και ψήφισε ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΚΣ, για να υπάρχει αύριο ένας σύλλογος που θα βάζει μπροστά τις ανάγκες του φοιτητή και θα παλεύει καθημερινά για αυτες."

Δείτε εικόνες

Οι Φοιτητικές Εκλογές 2019 ζωντανά μέσω Liveblogging (Συνεχής Ενημέρωση)!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ