Φοιτητικές Εκλογές 2019: Η αφίσα και οι θέσεις της «ΠΑΣΠ»

Φοιτητικές Εκλογές 2019: Η αφίσα και οι θέσεις της «ΠΑΣΠ»

Φοιτητικές Εκλογές 2019: Αντίστροφη μέτρηση για τις αυριανές Φοιτητικές Εκλογές 2019 και οι Φοιτητικές Παρατάξεις στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας βρίσκονται σε πυρετώδεις ρυθμούς.

Τα «Φοιτητικά Νέα» σας υπενθυμίζουν ότι οι Φοιτητικές Εκλογές 2019 έχουν οριστεί για τις 10 Απριλίου 2019 και ημέρα Τετάρτη. 

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας, ΠΡΩΤΑ όπως κάθε χρόνο, θα καλύψουν τις εξελίξεις και τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των Φοιτητικών Εκλογών 2019 σε ζωντανή ροή, μέτρηση των αποτελεσμάτων, λεπτό προς λεπτό.  

Η ανακοίνωση της «ΠΑΣΠ» για τις Φοιτητικές Εκλογές 2019:

Τον απολογισμό δράσης της «ΠΑΣΠ» μπορείτε να τον δείτε ΕΔΩ.

ΑΦΙΣΑ ΠΑΣΠ

ΠΑΣΠ ΑΦΙΣΑ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία για τις Φοιτητικές Εκλογές 2019.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών

https://www.foititikanea.gr