Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 18 ομάδες φοιτητών από τις τρεις Νομικές Σχολές της χώρας θα διαγωνιστούν ενώπιον ανωτάτων δικαστικών λειτουργών

Δεκαοχτώ ομάδες φοιτητών από τις τρεις Νομικές Σχολές της χώρας θα διαγωνιστούν ενώπιον ανωτάτων δικαστικών λειτουργών

Φοιτητικοί Διαγωνισμοί: Για έκτη συνεχή χρονιά, θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις 7, 8 και 9 Αυγούστου 2020, ο Εθνικός Διαγωνισμός Εικονικής Δίκης που διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Νομικών-ELSA Greece.

"Ο Διαγωνισμός συνιστά τη μοναδική προσομοίωση του ελληνικού συστήματος απονομής της δικαιοσύνης, πραγματοποιείται κάθε χρόνο με τη συμμετοχή φοιτητών και από τις τρεις Νομικές Σχολές της χώρας, καθηγητών και εν ενεργεία δικαστών και στοχεύει στην εξοικείωση των νέων νομικών με την πρακτική πτυχή της επιστήμης τους

Φέτος, μάλιστα, έχουμε την τιμή ο Διαγωνισμός να τελεί Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ο 6ος Εθνικός Διαγωνισμός Εικονικής Δίκης θα φιλοξενηθεί στις αίθουσες του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Εφετείου Αθηνών, με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων του ακαδημαϊκού, δικαστικού και δικηγορικού κλάδου της χώρας.

Δεκαοχτώ ομάδες θα διαγωνιστούν ενώπιον ανωτάτων δικαστικών λειτουργών και αναγνωρισμένων ακαδημαϊκών, προσομοιώνοντας σε πραγματικό χρόνο μια κανονική δίκη και διεκδικώντας την πρώτη θέση."

Τα παραπάνω αναφέρει στα «Φοιτητικά Νέα» ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκή Ένωσης Νέων Νομικών Ελλάδος για το 2019-2020, Βούρας Βασίλειος.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ