Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Πανελλήνιος Φοιτητικός Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων Athens Negotiations Tournament

Πανελλήνιος Φοιτητικός Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων Athens Negotiations Tournament

Ο Πανελλήνιος Φοιτητικός Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων Athens Negotiations Tournament επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρόνια. Στις 11 και 12 Απριλίου του 2020 φοιτητές από Πανεπιστήμια Ελλάδας και Κύπρου θα γίνουν πρωταγωνιστές σε real time διαπραγματεύσεις. 

Ο διαγωνισμός αποτελεί πρωτοβουλία του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Δρ. Ηλία Καπουτσή, Επίκουρο Καθηγητή του ΟΠΑ. 

Στο διαγωνισμό συμμετάσχουν 18 τριμελείς ομάδες προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών από Ελλάδα και Κύπρο και τον υποστηρίζουν 40 εθελοντές. 

Στόχος του διαγωνισμού είναι να αποτελέσει τον ετήσιο χώρο συνάντησης φοιτητών ανά την Ελλάδα και τον κόσμο για την επίλυση διαφορών και την ενίσχυση της διαπραγματευτικής δεξιότητας που αποτελεί προϋπόθεση προσαρμογής και ευημερίας στην 4η βιομηχανική επανάσταση. 

Μέσα σε δύο ημέρες με πολλές προσομοιώσεις διαπραγμάτευσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τις διαπραγματευτικές τους δεξιότητες και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες. 

Οι νικητές του ΑΝΤ2019 επιλέχθηκαν να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στον Διεθνή Διαγωνισμό Διαπραγματεύσεων WARSAW NEGOTIATION ROUND 2020. Τα εφόδια, οι δεξιότητες και οι εμπειρίες που αποκτούν οι διαγωνιζόμενοι θα ωφελήσουν τόσο τους ίδιους όσο και την πατρίδα μας. 

Οι ενδιαφερόμενες ομάδες μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους από τις 10 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2020 στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: ant.aueb.gr. Η αξιολόγηση θα γίνει βάσει των σπουδών που έχουν ολοκληρώσει, την ενδεχόμενη εργασιακή/εθελοντική τους εμπειρία, τυχόν βραβεύσεις και διακρίσεις, τη γεωγραφική προέλευση της ομάδας, καθώς και από το συνοδευτικό video στο οποίο θα επεξηγούν τους λόγους για τους οποίους εκτιμούν ότι θα πρέπει να επιλεγούν για να συμμετάσχουν.

Τι είναι το ΑΝΤ;

To Athens Negotiations Tournament 2020 είναι ένας πρωτότυπος διαγωνισμός διαπραγματεύσεων, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με επιμέλεια του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Ο διαγωνισμός είναι διήμερος και φέτος θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο συνεδριακό κέντρο “Atraktos” (Μαραθωνομάχων 8, 10441 Αθήνα), στις 11 και 12 Απριλίου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι φοιτητές, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί, από όλα τα πανεπιστήμια της Ελλάδας και Κύπρου.

Ο διαγωνισμός διαπραγματεύσεων είναι σίγουρα μια συναρπαστική εμπειρία, καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να εξελιχθείς σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, όπως και να ενισχύσεις το βιογραφικό σου.

Μέσα από real time διαπραγματεύσεις θα έχεις τη δυνατότητα, εσύ και η ομάδα σου, να αναπτύξεις ένα από τα βασικότερα skills της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, να αναδείξεις το ταλέντο σου αλλά και να διακριθείς!

Μην περιμένεις!  Έλα και εσύ να ενταχθείς στην κοινότητά μας, που έχει ως κύριο στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους φοιτητές ανεξαρτήτως το είδος των σπουδών τους, να αναδείξουν μια από τις σημαντικότερες δεξιότητες της σημερινής εποχής . 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ