Φοιτητικός διαγωνισμός Δοκιμίου «Επιχειρώντας στην Ελλάδα»

Φοιτητικός διαγωνισμός Δοκιμίου «Επιχειρώντας στην Ελλάδα»

Η «Καθημερινή», σε συνεργασία με έξι πανεπιστήμια (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου), προκηρύσσει φοιτητικό διαγωνισμό συγγραφής κειμένου με θέμα «Επιχειρώντας στην Ελλάδα».

Οι διαγωνιζόμενοι φοιτητές, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί, καλούνται να υποβάλουν στο email του Πανεπιστημίου τους που αναφέρεται παρακάτω, έως την Δευτέρα 29/1/2018, ένα κείμενο έως 850 λέξεις, με τη μορφή άρθρου εφημερίδας, απαντώντας σε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω ερωτήσεις:

Σε ποιον επιχειρηματικό κλάδο υπάρχει μέλλον στην Ελλάδα και γιατί;

Πόσο έχει αλλάξει η στάση της κοινής γνώμης απέναντι στην επιχειρηματικότητα στα χρόνια της κρίσης;

Ποια είναι τα σημαντικότερα εμπόδια στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και πώς θα μπορούσαν να ξεπεραστούν;

Ποια πρόσφατη ελληνική επιχειρηματική επιτυχία σάς έχει εμπνεύσει και γιατί;

Σε καθένα από τα πανεπιστήμια, μία ολιγομελής επιτροπή θα επιλέξει τα τέσσερα καλύτερα κείμενα (τουλάχιστον ένα εξ αυτών θα είναι προπτυχιακού φοιτητή/-τριας).

Στη συνέχεια, η «Καθημερινή», σε συνεργασία με ένα μέλος των επιτροπών επιλογής των πανεπιστημίων, θα επιλέξει μεταξύ αυτών, ένα κείμενο από κάθε πανεπιστήμιο.

Τα ονόματα των νικητών/-τριών θα δημοσιευτούν στην εφημερίδα.

Το καλύτερο κείμενο θα δημοσιευτεί σε φύλλο της «Καθημερινής της Κυριακής». Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ. 210 48 08 222

  • Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Πανεπιστήμιο Αιγαίου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Την ενημερωτική σελίδα για τους Φοιτητικούς Διαγωνισμούς μπορείτε να την δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ

https://www.foititikanea.gr