Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Μετεγγραφές Φοιτητών: Καθορίστηκαν οι Αντιστοιχίες των Τμημάτων για το 2020-2021

Μετεγγραφές Φοιτητών: Καθορίστηκαν οι Αντιστοιχίες των Τμημάτων για το 2020-2021

Μετεγγραφές Φοιτητών 2020-2021: Τα «Φοιτητικά Νέα» σας ενημερώνουν πως καθορίστηκαν με απόφαση του Υφυπουργού Παιδείας, Βασίλη Διγαλάκη, οι αντιστοιχίες των Τμημάτων (τα αντίστοιχα και τα μή αντίστοιχα Τμήματα), Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών των Α.Ε.Ι. και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, για τις μετεγγραφές των φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, ως ακολούθως:

Οι αντιστοιχίες που σας παρουσιάζουν τα «Φοιτητικά Νέα» μέσα από το παρόν άρθρο θα βοηθήσουν τους ενεργούς φοιτητές σε περίπτωση που τους ενδιαφέρει να αιτηθούν μετεγγραφή κατά το επόμενο ακαδ. έτους και τους υποψήφιους των Πανελλαδικών - μελλοντικούς Πρωτοετείς Φοιτητές 2020-2021 δικαιούχους μετεγγραφής, να επιλέξουν σωστότερα τα τμήματα τους στα μηχανογραφικά δελτία τους.


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.

Ουσιαστικά οι αντιστοιχίες δηλώνουν σε ποια Τμήματα μπορούν να μετεγγραφούν.

Την ενημερωτική σελίδα των υποψηφίων φοιτητών 2020-2021 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Αναλυτικότερα μέσα από τους παρακάτω συνδέσμους τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν τα αντίστοιχα και μή τμήματα Πανεπιστημίων (ΑΕΙ) και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, από τα οποία δηλαδή είναι δυνατή ή όχι η μετεγγραφή εφόσον κάποιος εισαχθεί εκεί. 

Τα «Φοιτητικά Νέα» θα σας παρέχουν συνεχή ενημέρωση για ότι αφορά τις Μετεγγραφές των Φοιτητών μέσα από την σχετική κατηγορία. Μείνετε συντονισμένοι για την καθημερινή σας Φοιτητική Ενημέρωση!

Αντίστοιχα Τμήματα

Μη αντίστοιχα Τμήματα

SOS για Μετεγγραφή: Την ενημερωτική σελίδα για να μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα που αφορούν τις Μετεγγραφές των Φοιτητών μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr