Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Ένας στους δύο φοιτητές πήρε μετεγγραφή με τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια

Ένας στους δύο φοιτητές πήρε μετεγγραφή με τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια

Αποτελέσματα Μετεγγραφών: Μόνο μια στις δύο αιτήσεις μετεγγραφών με τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια εγκρίθηκαν για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 από το Υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας υποβλήθηκαν 10.753 αιτήσεις με μοριοδοτούμενους λόγους (κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια), από τις οποίες 70 υποβλήθηκαν από φοιτητές που έχουν εισαχθεί στα ΑΕΙ με την ειδική κατηγορία των Ελλήνων Πολιτών Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης, 147 από φοιτητές οι οποίοι δήλωσαν ότι εμπίπτουν στις κατηγορίες της παραγράφου 8 του άρθρου 21 του ν. 4332/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, και οι υπόλοιπες 10.536 από φοιτητές οι οποίοι δήλωσαν ότι πληρούν κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


Από τους 10753 μετεγγράφονται 5434 φοιτητές με μοριοδοτούμενους λόγους (κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια), εκ των οποίων οι 145 είναι οι δικαιούχοι της υποπαραγράφου β της παρ. 8 του άρθρου 21 του ν. 4332/2015 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, και οι 50 είναι Έλληνες πολίτες της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης, και β) 3868 αδελφοί προπτυχιακοί φοιτητές από τις 3883 αιτήσεις που υποβλήθηκαν.

Επιπλέον υποβλήθηκαν 52 αιτήσεις από φοιτητές κυπριακής καταγωγής, εκ των οποίων κρίθηκαν επιτυχόντες οι 31.

Βγήκαν τα αποτελέσματα των μετεγγραφών – Δες ΕΔΩ αν πήρες μετεγγραφή!

Δεν πήρες Μετεγγραφή; SOS: Δημιουργήθηκε Πλατφόρμα Αναζητήσης Αμοιβαίων Μετεγγραφών

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Μετεγγραφές.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών