Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Προκήρυξη Υποτροφιών Κληροδοτήματος Χρήστου Αθανασιάδη 2018

Προκήρυξη Υποτροφιών Κληροδοτήματος Χρήστου Αθανασιάδη 2018

Ο Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κληροδοτήματος «ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ» της Τοπικής Κοινότητας Βρυσοχωρίου Δήμου Ζαγορίου, καλεί όλους τους μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές που δικαιούνται υποτροφία να υποβάλλουν μέχρι 12 Οκτωβρίου 2018 στα γραφεία του Δήμου Ζαγορίου τα σχετικά δικαιολογητικά, προκειμένου να τους χορηγηθεί υποτροφία για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Υποτροφία δικαιούνται:

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


  1. Μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου του Νομού Ιωαννίνων, που είναι εγγεγραμμένοι στο Δημοτολόγιο της Τοπικής Κοινότητας Βρυσοχωρίου.
  2. Όσοι αποφοιτούν από Λύκεια του Νομού Ιωαννίνων και επιτύχουν σε οποιοδήποτε Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ της Ελλάδας, εφόσον είναι εγγεγραμμένοι στο Δημοτολόγιο της Τοπικής Κοινότητας Βρυσοχωρίου.
  3. Παιδιά που αποφοιτούν από οποιοδήποτε Λύκειο της Ελλάδας και είναι εγγεγραμμένα στο Δημοτολόγιο της Τοπικής Κοινότητας Βρυσοχωρίου τουλάχιστον προ πενταετίας και επιτύχουν σε οποιοδήποτε Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ της Ελλάδας.
  4. Όσα από τα παραπάνω παιδιά συνεχίσουν μεταπτυχιακές σπουδές σε Πανεπιστήμιο του εσωτερικού ή εξωτερικού για τέσσερα χρόνια και μέχρι ηλικίας τριάντα (30) ετών.

Τα ποσά της υποτροφίας θα είναι αναλόγως των εσόδων του Κληροδοτήματος και του αριθμού των υποτρόφων που θα καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Δήμου Ζαγορίου στους Ασπραγγέλους, στο τηλέφωνο 26533 60300 ή 26533 60322 και στην εκπρόσωπο της Τοπικής Κοινότητας Βρυσοχωρίου κα Ελένη Κουκουστρίκα στο τηλέφωνο 6948503462.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών