Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 ΙΚΥ: Αναρτήθηκε ο πίνακας «Επιλεγέντων και Επιλαχόντων Υποψηφίων» για τις υποτροφίες Post Doc

ΙΚΥ: Αναρτήθηκε ο πίνακας «Επιλεγέντων και Επιλαχόντων Υποψηφίων» για τις υποτροφίες Post Doc

Υποτροφίες: Ανακοινώνεται ότι αναρτήθηκε ο πίνακας «Επιλεγέντων και Επιλαχόντων Υποψηφίων»  της Πράξης «Ενίσχυση Μεταδιδακτόρων ερευνητών/ερευνητριών- Β΄ κύκλος», που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020» σύμφωνα με την οικεία πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (ΑΠ: 11047/22-5-2019).

Όσοι συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα θα λάβουν ενημερωτικό e-mail στο λογαριασμό που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους με τις διαδικασίες έναρξης της υποτροφίας τους, στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Επισημαίνεται ότι εφόσον υπάρξουν κενές θέσεις υποτροφιών θα καλυφθούν από αντίστοιχες θέσεις του πίνακα επιλαχόντων και εφόσον προκύψει ισοβαθμία, το προβάδισμα θα κριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο σύμφωνα, με τα οριζόμενα στην οικεία πρόσκληση.

Πίνακες Επιλεγέντων Επιλαχόντων - PostDoc

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ