Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Υποψήφιοι Διδάκτορες: Ανταποδοτική Υποτροφία 750,00 ευρώ/μήνα στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

Υποψήφιοι Διδάκτορες: Ανταποδοτική Υποτροφία 750,00 ευρώ/μήνα στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

Στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης με τίτλο «Προηγμένα Υλικά και Διατάξεις» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5002409, η οποία έχει ενταχθεί στη Δράση «Στρατηγική Ανάπτυξης Ερευνητικών και Τεχνολογικών Φορέων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επιχειρηματικότητα Ανταγωνιστικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) που χρηματοδοτείται από την ΣΑΕ1451 με κωδικό πράξης ΣΑ 2017ΣΕ14510005 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και εθνικούς πόρους, το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ)/Ινστιτούτο Θεωρητικής και Φυσικής Χημείας (ΙΘΦΧ) προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, συγκεκριμένα 1 υποψήφιο διδάκτορα, στο πεδίο ενδιαφέροντος του Παραρτήματος Ι, με τους οποίους θα συναφθεί σύμβαση ανταποδοτικής υποτροφίας, και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την προς πλήρωση θέση, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας πρόσκλησης.

Την ενημερωτική σελίδα με όλες τις προκηρύξεις διδακτορικών μπορείτε να την δείτε εδώ.


ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Το αντικείμενο που θα αναλάβει κάθε συνεργάτης που θα απασχοληθεί στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης παρατίθεται στον Πίνακα του Παραρτήματος Ι. 

Πληρέστερη περιγραφή του αντικειμένου της θέσης θα αποτυπωθεί στη σύμβαση που θα συναφθεί ανάμεσα στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών / Ινστιτούτο Θεωρητικής και Φυσικής Χημείας και στο επιλεγέν προσωπικό. 

Η ορθή εκτέλεση και ο έλεγχος του παραχθέντος έργου κάθε συνεργάτη θα πιστοποιείται με βεβαίωση παραλαβής και καλής εκτέλεσης του έργου, η οποία θα υπογράφεται από τον Επιστημονικό Υπεύθυνο της Πράξης.

ΑΜΟΙΒΕΣ 

Το ύψος της Ανταποδοτικής Υποτροφίας ανέρχεται σε 750,00 ευρώ/μήνα. 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 

Στο φάκελο υποβολής της πρότασης κάθε ενδιαφερόμενου θα πρέπει να εμπεριέχονται τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Αίτηση υποψηφιότητας με αναφορά στον κωδικό της θέσης.
  • Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα.
  • Ευκρινή φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών. Εφόσον πρόκειται για τίτλους σπουδών από ιδρύματα της αλλοδαπής, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να προσκομίσουν αντίστοιχο πιστοποιητικό αναγνώρισης. 
  • Κάθε άλλο στοιχείο που σχετίζεται με τη σταδιοδρομία του υποψηφίου (π.χ. βεβαιώσεις προϋπηρεσίας, βεβαιώσεις σπουδών σε περίπτωση μεταπτυχιακών φοιτητών, δημοσιεύσεις κλπ.). 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσας πρόσκλησης, δηλαδή το αργότερο μέχρι 21 Μαΐου 2019 και ώρα 15:00.

Η υποβολή αιτήσεων μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε αυτοπροσώπως, είτε μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου, είτε ταχυδρομικά στην διεύθυνση Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου 48, 116 35 Αθήνα, υπόψη κας. Π. Σεριάτου, με την ένδειξη: “Αίτηση στο πλαίσιο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος με κωδικό θέσης …………………….” (όπως αυτός αναφέρεται στον Πίνακα του Παραρτήματος Ι) και να είναι διαθέσιμοι για ενδεχόμενη ατομική συνέντευξη. Αντικατάσταση της αίτησης ή διόρθωση αυτής ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Αιτήσεις υποψηφιότητας οι οποίες θα υποβληθούν μετά την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες και δε θα αξιολογούνται. Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής της αίτησης, θα ληφθεί υπόψη η ημερομηνία αποστολής. Ελλιπείς αιτήσεις και αιτήσεις χωρίς αναφορά σε κωδικό θέσης δε θα ληφθούν υπ’ όψη. Προσόντα που αναφέρονται είτε στην αίτηση, είτε στο βιογραφικό σημείωμα, αλλά δεν τεκμηριώνονται με την υποβολή των αντιστοίχων δικαιολογητικών, δε θα ληφθούν υπ’ όψη και δε θα μοριοδοτηθούν για την τελική κατάταξη των υποψηφίων. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον αντίστοιχο υπεύθυνο επικοινωνίας που αναφέρεται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ «Κριτήρια αξιολόγησης/συντελεστές βαρύτητας» ή/και στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr