Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Πανελλήνιες 2023: Προκαταρκτική εξέταση μετά από τηλεφώνημα σε υποψήφιο

Πανελλήνιες 2023: Προκαταρκτική εξέταση μετά από τηλεφώνημα σε υποψήφιο

Αναστάτωση με τις Πανελλήνιες 2023 στο Βόλο – Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η εισαγγελία Βόλου μετά τις καταγγελίες του διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σαβελίδη, ότι υποψήφιος Πανελληνίων σε σχολείο του Βόλου, δέχτηκε τηλεφώνημα από τη Ρώμη και αυτόματος τηλεφωνητής τον ενημέρωνε πως αλλάζει εξεταστικό κέντρο.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με το gegonota.news, το μήνυμα έλεγε στον μαθητή πως θα λάβει μέσω email ένα λινκ και μόλις το ενεργοποιήσει –βάζοντας όλους τους κωδικούς του- θα ενημερωθεί για το εξεταστικό κέντρο στον Βόλο, όπου θα δώσει Πανελλήνιες 2023.


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας!

Η μητέρα του μαθητή που ήταν παρούσα στο τηλεφώνημα, κάλεσε αμέσως την Δευτεροβάθμια και μίλησε με τον διευθυντή κ. Σαβελίδη, ο οποίος την επόμενη μέρα ενημέρωσε επίσημα την Αστυνομική Διεύθυνση, αλλά δεν κατέθεσε μήνυση ούτε ο ίδιος ούτε η οικογένεια του παιδιού.

Ο Διευθυντής και η οικογένεια, θα κληθούν στο πλαίσιο της προκαταρκτικής ως μάρτυρες. Η προκαταρκτική αφορά παράνομη απόπειρα προμήθειας προς χρήση κωδικών πρόσβασης σε πληροφοριακό σύστημα.

Εάν ο μαθητής έδινε όλα τα στοιχεία που του ζητούσε η πλατφόρμα, ο απατεώνας θα είχε πρόσβαση στο σύστημα των πανελλαδικών και σε όλα τα δεδομένα των υπολογιστών της οικογένειας.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2023.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr