Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Μηχανογραφικό 2022: Λειτουργία σχολείων για κωδικό ασφαλείας και αναίρεση οριστικοποιημένου Μ.Δ.

Μηχανογραφικό 2022: Λειτουργία σχολείων για κωδικό ασφαλείας και αναίρεση οριστικοποιημένου Μ.Δ.

Μηχανογραφικό 2022: Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των Μηχανογραφικών Δελτίων έτους 2022 και η οποία ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022.

Μετά ερωτήματα υποψηφίων και γονέων υποψηφίων τα «Φοιτητικά Νέα» σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων εντός της συγκεκριμένης προθεσμίας, σας ενημερώνουν ότι: για την υποστήριξη της υποβολής του Μ.Δ., όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον την Τετάρτη (13-7-2022) και την (Δευτέρα 18-7-2022).


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.

Παράλληλα, ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα εκτύπωσης Βεβαιώσεων Συμμετοχής για όσους συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ.

Η Βεβαίωση Συμμετοχής περιλαμβάνει τους γραπτούς βαθμούς όλων των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων (Γενικής Παιδείας, Προσανατολισμού ή Ειδικότητας και Ειδικά-Μουσικά Μαθήματα).

Οι υποψήφιοι μπορούν α παραλαμβάνουν τη βεβαίωση συμμετοχής τους από το ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, στο οποίο υπέβαλαν την Αίτηση-Δήλωση για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Μηχανογραφικό 2022: SOS συμβουλές συμπλήρωσης και τι πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι

Μηχανογραφικό Δελτίο (2022) ΓΕΛ

Μηχανογραφικό Δελτίο (2022) ΕΠΑΛ

Βγήκαν οι ΕΒΕ 2022 για τα 449 Τμήματα / ΠΙΝΑΚΕΣ 

Είσαι Υποψήφιος των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022; Πάτησε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2022.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr