Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Αλλαγές στη λειτουργία του Υπουργείου Παιδείας τις ημέρες των Πανελληνίων 2022

Αλλαγές στη λειτουργία του Υπουργείου Παιδείας τις ημέρες των Πανελληνίων 2022

Πανελλήνιες 2022: Για το διάστημα από τις 2-6-2022 έως και τις 30-6-2022, των Σαββάτων συμπεριλαμβανομένων, που διενεργούνται Πανελλαδικές Εξετάσεις, θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

1. H πρόσβαση στο υπουργείο επιτρέπεται για όλους μόνο από την κεντρική πύλη.


2. Η είσοδος κοινού, δικηγόρων και επισκεπτών στο υπουργείο απαγορεύεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, με εξαίρεση τα ραντεβού δικηγόρων για επείγουσες υποθέσεις, που θα πραγματοποιούνται μετά τις 11.00π.μ. και πριν τις 18.00μ.μ..

Ειδικά για τις 24 και 25-6-2022 θα ισχύσει η απόλυτη απαγόρευση εισόδου κοινού, δικηγόρων και επισκεπτών.

Θέματα & Λύσεις: Τα «Φοιτητικά Νέα», το μέσο ενημέρωσης που χρειάζεσαι αυτή την περίοδο σε καθημερινή βάση, ως "Υποψήφιος Φοιτητής", για την ενημέρωση σου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022, σε ενημερώνουν από τώρα, πως και φέτος, μετά την εξέταση κάθε μαθήματος, θα δημοσιεύουν στην αρχική σελίδα foititikanea.gr και μέσα από την κατηγορία των Πανελληνίων 2022 τα θέματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σε άμεσο χρόνο μαζί με τις προτεινόμενες απαντήσεις των θεμάτων και σχετικά σχόλια. Μείνετε Συντονισμένοι!

3. Απαγόρευση της εξόδου από το Υπουργείο πριν τις 11.00 π.μ. και της εισόδου μετά τις 18.00μ.μ. για όλους (συμπεριλαμβανομένων των υπαλλήλων).

4. Απαγόρευση της διέλευσης από την Πτέρυγα Δ του ισογείου όλο το 24ωρο.

5. Η τροφοδοσία των κυλικείων, η αποκομιδή απορριμμάτων και η συλλογή της ανακύκλωσης του Υπουργείου θα πραγματοποιείται μεταξύ 12.00-18.00 μμ.

6. Η χρήση της κεντρικής αίθουσας εκδηλώσεων διατίθεται έως και τις 30-6-2022 για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων.

7. Η χρήση της αίθουσας «ΕΛΛΗ ΠΑΠΠΑ» διατίθεται στις 24,25,29,30-6-2022 για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων.

8. Το λεωφορείο της γραμμής Ε14 ΣΥΝΤΑΓΜΑ - Ο.Α.Κ.Α. - ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ (EXPRESS), δε θα εισέρχεται στον προαύλιο χώρο του Υ.ΠΑΙ.Θ., σε όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων (από 2-6-2022 έως και 30-6-2022).

Η προσωρινή τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής έχει ως εξής: Διαδρομή από Αφετηρία: Από Αμαρυσίας Αρτέμιδος, δεξιά Νερατζιώτισσα, συνέχεια δεξιά παράδρομος Νερατζιώτισσας, δεξιά Α. Παπανδρέου, δεξιά Ερατούς, αριστερά Φαιάκων, αριστερά Αμαρυσίας Αρτέμιδος, δεξιά στον Ανατολικό σταθμό του Ο.Α.Κ.Α (προσωρινό Τέρμα).

Ιδρύεται προσωρινή στάση επί του παραδρόμου της οδού Νερατζιώτισσας (20 μέτρα πριν την συμβολή με την Α. Παπανδρέου).

Aπό τη στάση αυτή μπορεί να γίνεται η αποβίβαση και η επιβίβαση των υπαλλήλων. Διαδρομή από Τέρμα: Από τον Ανατολικό Σταθμό του ΟΑΚΑ (προσωρινό τέρμα), αριστερά Αμ. Αρτέμιδος, δεξιά Νερατζιώτισσα, συνέχεια δεξιά παράδρομος Νερατζιώτισσας, δεξιά Α. Παπανδρέου, δεξιά Ερατούς, αριστερά Φαιάκων, αριστερά Αμ. Αρτέμιδος, δεξιά Λεωφ. Κηφησίας, η συνέχεια κανονικά. Για οποιαδήποτε παρέκκλιση από τα παραπάνω, αλλά και για κάθε ενδεχόμενη δραστηριότητα που πρόκειται να λάβει χώρα κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στο κτήριο του Υ.ΠΑΙ.Θ., απαιτείται ειδική άδεια από το Γραφείο της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ο αριθμός των Πρωτοετών Φοιτητών (2022-2023) ανά Σχολή και Τμήμα

Την ενημερωτική σελίδα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2022. 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr