Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Αναρτήθηκε το πρόγραμμα των Πανελληνίων 2021

Αναρτήθηκε το πρόγραμμα των Πανελληνίων 2021

Πανελλήνιες 2021: Τα «Φοιτητικά Νέα» το μέσο ενημέρωσης που θα σας παρουσιάζει μέσα στο επόμενο διάστημα και μέσα από την αρχική σελίδα foititikanea.gr τα θέματα και τις προτεινόμενες λύσεις (την ίδια μέσα σε ζωντανή ροή μετά το πέρας της εξέτασης) των θεμάτων για το κάθε μάθημα των Πανελλαδικών, σας ενημερώνουν πως ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των Πανελληνίων Εξετάσεων εξετάσεων 2021. 

Το πρόγραμμα για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις έκανε γνωστό το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

SOS: Δείτε ΕΔΩ την σελίδα που πρέπει να γίνουν μέλη οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών 2021 για να λαμβάνουν ΠΡΩΤΟΙ τις ενημερώσεις (θέματα, προτεινόμενες λύσεις θεμάτων, σχολιασμός θεμάτων κτλ). 

Οι Πανελλαδικές για τα ΓΕΛ αρχίζουν στις 14 Ιουνίου και ολοκληρώνονται στις 22 Ιουνίου και για τα ΕΠΑΛ ξεκινούν στις 15 Ιουνίου και ολοκληρώνονται στις 28 Ιουνίου.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το Πρόγραμμα Εξετάσεων στα Ειδικά Μαθήματα καθώς και στην Yγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α.. Οι εξετάσεις στα Ειδικά Μαθήματα διαρκούν δέκα ημέρες.

Η αρχή γίνεται με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και λογοτεχνίας.

Το πρόγραμμα για Ημερήσια και Εσπερινά ΓΕΛ:

Δευτέρα 14/6:
Νεοελληνική γλώσσα και Λογοτεχνία

Τετάρτη 16/6:
Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία

Παρασκευή 18/6:
Κοινωνιολογία, Χημεία, Πληροφορική

Τρίτη 22/6:
Ιστορία, Φυσική και Οικονομία

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Πανελληνίων 2021

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις  08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες. 

Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους από τα ημερήσια και εσπερινά ΓΕΛ.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις  08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Την ενημερωτική σελίδα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2021.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ