Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Μηχανογραφικό 2018: Τι πρέπει να ξέρετε για τις Αντιστοιχίες των Τμημάτων για τις Μετεγγραφές

Μηχανογραφικό 2018: Τι πρέπει να ξέρετε για τις Αντιστοιχίες των Τμημάτων για τις Μετεγγραφές

Μετεγγραφές Φοιτητών 2018-2019: Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal στην Ελλάδα ενημερώνουν τους φοιτητές και τους υποψήφιους φοιτητές ότι δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης οι νέες αντιστοιχίες Τμημάτων, Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών των ΑΕΙ (Πανεπιστημίων - ΤΕΙ) και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών (AEA), ακαδημαϊκού έτους 2018-2019, για τις Μετεγγραφές Φοιτητών.

  • Αντίστοιχα Τμήματα Πανεπιστημίων
  • Αντίστοιχα Τμήματα ΤΕΙ
  • Αντίστοιχα Τμήματα ΑΕΑ
  • Τμήματα Χωρίς Καμία Αντιστοιχία

Επίσης προς ενημέρωση των υποψηφίων φοιτητών που δύνανται να Αιτηθούν Μετεγγραφή το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, σας ενημερώνουν πως: 

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Οι αντιστοιχίες που σας παρουσιάζουμε θα βοηθήσουν και τους δικαιούχους μελλοντικούς Πρωτοετείς Φοιτητές 2018-2019 μετεγγραφής, να επιλέξουν σωστότερα τα τμήματα τους στα μηχανογραφικά δελτία τους. Ουσιαστικά οι αντιστοιχίες δηλώνουν σε ποια τμήματα μπορούν να μεταγραφούν.

Την ενημερωτική σελίδα των υποψηφίων φοιτητών 2018-2019 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Αναλυτικότερα παρακάτω παρουσιάζονται τα αντίστοιχα τμήματα Πανεπιστημίων - ΤΕΙ (ΑΕΙ) και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, από τα οποία δηλαδή είναι δυνατή μετεγγραφή εφόσον κάποιος εισαχθεί εκεί. 

Δείτε τις Αντιστοιχίες των Τμημάτων ΕΔΩ

  • Για να εκτυπώσετε τις Αντιστοιχίες πατήστε εδώ.

SOS για Μετεγγραφή: Την ενημερωτική σελίδα για να μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα που αφορούν τις Μετεγγραφές των Φοιτητών μπορείτε να την δείτε εδώ.

Τα «Φοιτητικά Νέα» δημιούργησαν Πλατφόρμα Αναζητήσης Αμοιβαίων Μετεγγραφών

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr