Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Υπουργός Παιδείας: Τι γίνεται με το πρόγραμμα Erasmus+

Υπουργός Παιδείας: Δεν υπάρχει απαγόρευση συμμετοχής σε πρόγραμμα Erasmus - Τι γίνεται με το πρόγραμμα Erasmus+

Erasmus+: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει βγάλει ξεκάθαρες οδηγίες, δεν υπάρχει αναστολή των προγραμμάτων. Υπάρχουν σαφής οδηγίες εκ μέρους της ΕΕ. Και από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας αναφορά με το πως πρέπει να προστατεύονται αυτοί οι φοιτητές.

Τονίζω ότι όποιες απαγορεύσεις έχουν εκδοθεί εκ μέρους μας αφορούν οργανωμένες εκπαιδευτικές εκδρομές (παράδειγμα ένα σχολείο που θέλει να πάει στο Μιλάνο όπως και σε εκδρομές εσωτερικού και αφορούν τις πληττόμενες περιοχές Αχαΐα, Ηλεία, Ζάκυνθο).

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Αναφορικά με το Erasmus+ δεν υπάρχει πουθενά ούτε εκ μέρους ΕΕ απαγόρευση για συμμετοχή σε πρόγραμμα Erasmus».

Τα παραπάνω δήλωσε η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως ως προς τα προγράμματα Erasmus.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Θέλεις να μείνεις ενημερωμένος/η για όλα τα νέα και συμβουλές που αφορούν το Erasmus+ (ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ).

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το Erasmus+.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών