Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Παράταση Αιτήσεων για Σπουδές στα Νέα Μεταπτυχιακά του ΕΑΠ έως 21/7

Παράταση Αιτήσεων για Σπουδές στα Νέα Μεταπτυχιακά του ΕΑΠ έως 21/7

Αποδείχθηκε ότι, η επιλογή δημιουργίας των Νέων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών με εξαμηνιαίες Θεματικές Ενότητες, στιςAνθρωπιστικές Σπουδές και Kοινωνικές Eπιστήμες υπήρξε απόλυτα επιτυχής για την ακαδημαϊκή προοπτική του Ιδρύματος.

Λόγω της υψηλής ζήτησης στα δύο (2) Προγράμματα Σπουδών, Δημιουργική Γραφή (ΔΓΡ) και Δημόσια Ιστορία (ΔΙΣ), οι υποβληθείσες αιτήσεις υπερέβησαν τον αριθμό των προσφερόμενων θέσεων που είχαν οριστεί από την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) αποφάσισε λοιπόν, την παράταση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για την εγγραφή στα Νέα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών:

μέχρι και την Παρασκευή 21/07/2017. 

Ενημερώνουμε τέλος ότι, τα εν λόγω Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών

Για να δείτε την πρόσκληση των 8 νέων Μεταπτυχιακών πατήστε εδώ.

Για να υποβάλλετε αίτηση πατήστε εδώ.

θα προσφερθούν εκ νέου για το εαρινό εξάμηνο 2017-18, έπειτα από νέα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος τον Ιανουάριο του 2018.  Επίσης, θα προσφερθούν για πρώτη φορά τα Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών «Τουρισμού» και «Δημόσια Διοίκηση» και τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών «Εγκληματολογίας και Καταπολέμησης της Διαφθοράς» και «Τεχνολογίας της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης».

Περισσότερες πληροφορίες για τα Μεταπτυχιακά του ΕΑΠ μπορείτε να δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ