Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Εκδήλωση για τις σπουδές στην Ιαπωνία και τις υποτροφίες της Ιαπωνικής Κυβέρνησης

Ενημερωτική εκδήλωση για τις σπουδές στην Ιαπωνία και τις υποτροφίες της Ιαπωνικής Κυβέρνησης

Η Ιαπωνική Πρεσβεία διοργανώνει την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 και ώρα 11 π.μ. ενημερωτική εκδήλωση για τις σπουδές στην Ιαπωνία καθώς και για τα προγράμματα υποτροφιών της Ιαπωνικής Κυβέρνησης (ΜΕΧΤ) που απευθύνονται σε Έλληνες, για προπτυχιακή και μεταπτυχιακή εκπαίδευση.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η κ. Ειρήνη-Ιωάννα Βλαχοπούλου, πρώην υπότροφος, η οποία θα μιλήσει για την ακαδημαϊκή της εμπειρία από την Ιαπωνία.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις-απαντήσεις.

Είσοδος ελεύθερη – Κράτηση θέσης απαραίτητη

(E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Για λόγους ασφάλειας, θα πρέπει να επιδείξετε την αστυν. σας ταυτότητα κατά την είσοδο στο χώρο.

Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Ιαπωνικής Πρεσβείας

(Εθν. Αντιστάσεως 46, Χαλάνδρι)

Περισσότερα για τις εκθέσεις πανεπιστημίων εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών