Μεταπτυχιακός φοιτητής κατασκεύασε κατά λάθος επικίνδυνη εκρηκτική ύλη

Μεταπτυχιακός φοιτητής κατασκεύασε κατά λάθος επικίνδυνη εκρηκτική ύλη

Στην εκκένωση του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ οδηγήθηκαν οι Aρχές την προηγούμενη Τετάρτη, όταν ένας μεταπτυχιακός φοιτητής κατασκεύασε κατά λάθος μια άκρως επικίνδυνη εκρηκτική ύλη.

Ο φοιτητής κατά τη διάρκεια μιας «διαδικασίας ρουτίνας» διαπίστωσε ότι είχε στα χέρια του μια άκρως εκρηκτική ύλη η οποία είχε χρησιμοποιηθεί για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Διαβάστε ακόμη: Πανεπιστήμιο δέχθηκε κατά λάθος 277 φοιτητές

Σύμφωνα με τοπικά μέσα κανένας δεν τραυματίστηκε μετά την ελεγχόμενη έκρηξη που πραγματοποιήθηκε στο Royal Fort Gardens.

Το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ, δήλωσε: «Έχουμε σχέδια έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση περιστατικών αυτού του είδους».

Περισσότερα Διεθνή Φοιτητικά Νέα ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών

https://www.foititikanea.gr