Πανεπιστήμιο δέχθηκε κατά λάθος 277 φοιτητές

Διεθνή Φοιτητικά Νέα | Πανεπιστήμιο δέχθηκε κατά λάθος 277 φοιτητές

Για τους 277 φοιτητές που έκαναν αίτηση στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Κολούμπια, ένα λάθος από τη σχολή είχε ως αποτέλεσμα να βιώσουν και τα δύο συναισθήματα μέσα σε λίγη ώρα.

Το γραφείο αιτήσεων του Πανεπιστημίου ενημέρωσε κατά λάθος τους αιτούντες την Τετάρτη πως έγιναν δεκτή στο πρόγραμμα, μόνο για να το πάρουν πίσω μέσα σε μία ώρα, όπως ανέφερε το πανεπιστήμιο στο CNN.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Σύμφωνα με την αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου, Τζούλι Κόρνφελντ, επρόκειτο για «ανθρώπινο λάθος».

«Λυπούμαστε για το λάθος» ανέφερε η δήλωση της Κόρνφελντ. «Εκτιμούμε την ενέργεια και τον ενθουσιασμό που έφερε η διαδικασία εισαγωγής στους αιτούντες και λυπούμαστε για το άγχος και τη σύγχυση που προκλήθηκε από αυτό το λάθος».

Πάντως το πανεπιστήμιο όπως γράφει το Εθνος, δε έχει δώσει ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι προκάλεσε το λάθος, αλλά ανέφερε πως εργάζεται στο να διασφαλίσει πως δε θα επαναληφθεί.

«Εργαζόμαστε επιμελώς για να ενισχύσουμε τις εσωτερικές διαδικασίες, προκειμένου να διασφαλιστεί πως αυτό το λάθος δε θα επαναληφθεί στο μέλλον» δήλωσε η Κόρνφελντ. 

Περισσότερα Διεθνή Φοιτητικά Νέα ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών

https://www.foititikanea.gr