Ξεκινούν οι εγγραφές στο τμήμα Αρχ. Ολυμπίας στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο

Ξεκινούν οι εγγραφές στο τμήμα Αρχ. Ολυμπίας στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, του τμήματος Αρχ. Ολυμπίας που αφορά στην «τέχνη της αποτελεσματικής επικοινωνίας στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις».

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Τετάρτη 21 Φεβρουάριου και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, από τις 5 το απόγευμα έως τις 8, κάθε Τετάρτη. Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο τελεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ. και την υποστήριξη του Δήμου και του Εμπορικού Συλλόγου «Ερμής» Αρχαίας Ολυμπίας.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών

https://www.foititikanea.gr