Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κρήτης, Νέοι κύκλοι μαθημάτων, ΑΛΠ Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κρήτης | Νέοι κύκλοι μαθημάτων

Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κρήτης | Νέοι κύκλοι μαθημάτων

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης (ΑΛΠ), μετά από 11 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, και καταξίωσης του από την κοινωνία της Κρήτης αλλά και πανελλαδικά, διευρύνει την δράση του με ένα νέο τμήμα το οποίο θα απευθύνεται στους νέους.

Πιο συγκεκριμένα το Α.Λ.Π. ανταποκρινόμενο στο αίτημα νέων πολιτών, πρόκειται το αμέσως επόμενο διάστημα και στο πλαίσιο του παραπάνω νέου τμήματος, να διοργανώσει  παράλληλους κύκλους μαθημάτων που θα αφορούν τις νέες τεχνολογίες καθώς και την εκπαίδευση διαφόρων ομάδων νέων, όπως  εκπαιδευτικών, νοσηλευτών, ανέργων, εθελοντών, νέων γονέων κ.α..

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Και το όνομα του νέου αυτού τμήματος: Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Νέας Γενιάς!

Οι ενδιαφερόμενοι να μάθουν για το πότε και το τι, μπορούν να παρακολουθούν την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π.: www.alp.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών