Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

Οι θέσεις των Ελληνικών Πανεπιστημίων στην παγκόσμια κατάταξη Οι θέσεις των Ελληνικών Πανεπιστημίων στην παγκόσμια κατάταξη [λίστα]

Οι θέσεις των Ελληνικών Πανεπιστημίων στην παγκόσμια κατάταξη - 2015

Μέσα στα πρώτα 1000 είναι σχεδόν όλα τα Ελληνικά, σύμφωνα με τον κατάλογο που δημοσίευσε το Center for WorldUniversity Rankings (CWUR).

Το Πανεπιστήμιο Πάτρας βρίσκεται στην 641η θέση των 1000 καλύτερων Πανεπιστημίων του κόσμου, από τις χιλιάδες που δραστηριοποιούνται παγκοσμίως, σύμφωνα με τον κατάλογο που δημοσίευσε το Center for WorldUniversity Rankings (CWUR).

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Εξάλλου, στην συγκεκριμένη κατάταξη βρίσκονται και έξι ελληνικά πανεπιστήμια:

  • Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (459η θέση)
  • Το πανεπιστήμιο της Κρήτης (515η θέση)
  • Το πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων (582η θέση)
  • Το πανεπιστήμιο της Πάτρας (641η θέση)
  • Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (695η θέση) και
  • Το πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας (905η θέση)

Πρώτο το Harvard

Όσον αφορά στα πανεπιστήμια που συγκέντρωσαν την καλύτερη βαθμολογία και συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα του πίνακα της κατάταξης, αυτά είναι τρία των ΗΠΑ και δύο της Μεγάλης Βρετανίας. Πιο συγκεκριμένα, πρώτο στην κατάταξη είναι το πανεπιστήμιο του Harvard (ΗΠΑ), ακολουθεί το πανεπιστήμιο του Stanford (ΗΠΑ) και το ΜΙΤ (Massachusetts Institute of Technology – ΗΠΑ), ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν τα πανεπιστήμια του Cambridge και της Οξφόρδης (Μεγ. Βρετανία).

Δείτε τα πρώτα 30 Πανεπιστήμια του κόσμου

Οι θέσεις των Ελληνικών Πανεπιστημίων στην παγκόσμια κατάταξη

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών