Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

Μέχρι τι ώρα μπορούν να ψηφίσουν οι φοιτητές  Φοιτητικές Εκλογές 2015: Μέχρι τι ώρα μπορούν να ψηφίσουν οι φοιτητές

Μέχρι τι ώρα μπορείτε να ψηφίσετε

Οι φετινές φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές που διεξάγονται σήμερα, Τετάρτη, 13/05/2015, στα πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας έχουν ακόμα μεγαλύτερη σημασία απ’ ό,τι τα προηγούμενα χρόνια, καθώς γίνονται με φόντο το νέο Πολυνομοσχεδίο για την Παιδεία, για το οποίο αρχίζουν δειλά να συζητούν και οι φοιτητικοί σύλλογοι. 

Οσον αφορά τα αποτελέσματα για μια ακόμη χρονιά η Εθνική Φοιτητική Ένωση Ελλάδος (ΕΦΕΕ) δεν αναμένεται να εκδώσει συγκεντρωτικά αποτελέσματα.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Ετσι η κάθε παράταξη θα αυτοπαρουσιάζει κέρδη στις δυνάμεις της, με συνέπεια να είναι αδύνατη η εξαγωγή αντικειμενικών συμπερασμάτων από τις φετινές εκλογές.

Τι ώρα κλείνουν οι φοιτητικές κάλπες

Οι κάλπες, θα είναι ανοικτές από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το ποσοστό συμμετοχής των φοιτητών. 

*Σημείωση πως τις ώρες δύναται να αλλάξει η κάθε Σχολή/Τμήμα Πανεπιστημίου και ΤΕΙ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών