Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 ΚΥΠΡΟΣ: Δια ζώσης τα μαθήματα το νέο ακαδ. έτος 2021-2022

ΚΥΠΡΟΣ: Δια ζώσης τα μαθήματα το νέο ακαδ. έτος 2021-2022

Στην επαναλειτουργία των πανεπιστημίων με φυσική παρουσία για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, καλεί το σύνολο της ακαδημαϊκής κοινότητας, η Σύνοδος των Πρυτάνεων στην Κύπρο.

Σε δηλώσεις τους στο ΚΥΠΕ σχετικά με το ζήτημα της δια ζώσης λειτουργίας των πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, ο Πρόεδρος της Συνόδου των Πρυτάνεων των Κυπριακών Πανεπιστημίων και Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, Καθηγητής Παντελής Σκλιάς, είπε: «Καλούμε το σύνολο της ακαδημαϊκής κοινότητας στην επαναλειτουργία των πανεπιστημίων με φυσική παρουσία για το νέο ακαδημαϊκό έτος». 

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Σημείωσε ότι «με την απόφαση αυτή, εξασφαλίζουμε πλήρως την επάνοδο στην ομαλότητα παροχής των εκπαιδευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών μας προς την φοιτητική κοινότητα». Παράλληλα, «ενισχύουμε την προσπάθεια της Πολιτείας, απευθυνόμενοι προς την νεολαία, προτρέποντας και ενθαρρύνοντας την ακαδημαϊκή μας κοινότητα στον εμβολιασμό για την ανακοπή διασποράς της πανδημίας και των θλιβερών συνεπειών της στον κοινωνικό και παραγωγικό ιστό της πατρίδας μας», πρόσθεσε. 

Καταλήγοντας, ο κ. Σκλιάς είπε ότι «είμαστε βέβαιοι ότι η απόφαση αυτή θα σηματοδοτήσει την περαιτέρω επιστροφή στην κανονικότητα και θα αντιμετωπιστεί ιδιαίτερα θετικά από το σύνολο της φοιτητικής και ακαδημαϊκής κοινότητας μας εντός και εκτός συνόρων της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών