Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Η 27η Νοεμβρίου ημέρα τιμής και μνήμης στον αφοσιωμένο Πανεπιστημιακό Δάσκαλο

Η 27η Νοεμβρίου ημέρα τιμής και μνήμης στον αφοσιωμένο Πανεπιστημιακό Δάσκαλο

Η Σύνοδος των Πρυτάνεων αποφάσισε να ανακηρύξει την 27η Νοεμβρίου ως ημέρα τιμής και μνήμης στον αφοσιωμένο Πανεπιστημιακό Δάσκαλο.

Από την 97η Σύνοδο Πρυτάνεων αποφασίστηκε η 27η Νοεμβρίου, ημέρα του τραγικού συμβάντος της δολοφονίας των Β. Ξανθόπουλου και Σ. Πνευματικού, να είναι ημέρα τιμής και μνήμης στον αφοσιωμένο Πανεπιστημιακό Δάσκαλο. 

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Αναλυτικά το ψήφισμα αναφέρει:

Η Σύνοδος Πρυτάνεων αποφασίζει την ανακήρυξη της 27ης Νοεμβρίου- ημέρα του τραγικού συμβάντος της δολοφονίας των Β. Ξανθόπουλου και Σ. Πνευματικού- ως ημέρας τιμής και μνήμης στον αφοσιωμένο πανεπιστημιακό δάσκαλο. 

Ο εορτασμός μέσα από εκδηλώσεις και δράσεις θα έχει ως στόχο να έρθει στο επίκεντρο της πανεπιστημιακής ζωής η έννοια του πανεπιστημιακού δασκάλου με όλο το αξιακό φορτίο που τη συνοδεύει και την προβολή  θετικών προτύπων και αξιών εκπέμποντας συντονισμένα και σε εθνικό επίπεδο ένα ισχυρό θετικό μήνυμα.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών