Τι είπε ο Υφ. Παιδείας για εφαρμογή αυτοδιαγνωστικού τεστ στους φοιτητές – Από τον Σεπτέμβριο στα αμφιθέατρα

Τι είπε ο Υφ. Παιδείας για εφαρμογή αυτοδιαγνωστικού τεστ στους φοιτητές – Από τον Σεπτέμβριο στα αμφιθέατρα

Τι απάντηση έδωσε σήμερα ο Υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος, σε ερώτηση δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ για το εάν το μοντέλο που εφαρμόζεται από σήμερα στα σχολεία με τα self tests θα μπορούσε να εφαρμοστεί και στα Πανεπιστήμια και ενδεχομένος μετά το Πάσχα.

Απαντώντας ο Υφυπουργός είπε: Τα Πανεπιστήμια θα συνεχίσουν με τηλεκπαίδευση μέχρι τις 4 Ιουνίου. Υπάρχουν όπως ορισμένοι τομείς όπως κλινικές ασκήσεις, πρακτικές ασκήσεις και εργαστηριακές ασκήσεις που όπου θα μπορούσαμε να δούμε πως θα λειτουργήσει το αυτοδιαγνωστικό τεστ. 

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Ξεκαθάρισε επαναλαμβάνοντας πως «Το Εαρινό Εξάμηνο θα γίνει όλο με τηλεκπαίδευση πλην πρακτικών, κλινικών και εργαστηριακών ασκήσεων όπου θα δούμε τι θα κάνουμε».

«Η κανονικότητα στα Πανεπιστήμια προβλέπεται να επέλθει από τον Σεπτέμβριο σίγουρα» επεσήμανε ο κύριος Συρίγος.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών

https://www.foititikanea.gr