Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Μεταπτυχιακές σπουδές διεθνούς κύρους στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

Κάνε το επόμενο βήμα! Μεταπτυχιακές σπουδές διεθνούς κύρους στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το κορυφαίο ερευνητικό και τριτοβάθμιο εκπαιδευτικό ίδρυμα στη χώρα, με μεγάλο εύρος σπουδών, ακαδημαϊκό προσωπικό διεθνούς κύρους, σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις, κορυφαίες διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο και συνεχή ανοδική πορεία στις διεθνείς κατατάξεις, αποτελεί μια υψηλού επιπέδου επιλογή για όσους αναζητούν σπουδές διεθνών προδιαγραφών. 

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου προσφέρει ενδιαφέροντα, καινοτόμα και επαγγελματικώς στοχευμένα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών επιπέδου Μάστερ και Διδακτορικού, τα οποία εμπλουτίζονται διαρκώς μέσα από συνεργασίες με τοπικούς, κρατικούς και διεθνείς φορείς και είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με κάθε είδους διεξαγωγή έρευνας. 

Οι μεταπτυχιακοί/ές φοιτητές/τριες υποστηρίζονται μέσω της συμμετοχής τους σε ερευνητικά προγράμματα, καθώς και μέσω υποτροφιών, χορηγιών και δανείων (Erasmus+). Αριθμός μεταδιδακτορικών ερευνητών/τριών απασχολείται επίσης στο Ίδρυμα, καθιστώντας το τον κύριο εργοδότη νέων επιστημόνων στη χώρα. Μέχρι σήμερα, έχουν απονεμηθεί περισσότεροι από 780 διδακτορικοί τίτλοι και πέραν των 6700 διπλωμάτων Μάστερ. Οι απόφοιτοι/ες, έχοντας αποκτήσει εξειδικευμένες γνώσεις υψηλού επιπέδου σε θέματα επιστημονικής αιχμής, σταδιοδρομούν σε διεθνείς εμβέλειας και κύρους εταιρίες, οργανισμούς και πανεπιστήμια. 

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, καλύπτουν ένα μεγάλο  εύρος γνωστικών αντικειμένων στις ανθρωπιστικές, θετικές, κοινωνικές και εφαρμοσμένες επιστήμες, και προσφέρονται τόσο στην ελληνική όσο και σε διεθνείς γλώσσες. Λεπτομερής πίνακας των προσφερόμενων μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών http://www.ucy.ac.cy/graduateschool/el/. 

Οι αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο https://applications.ucy.ac.cy/postgraduate_appl/MNG_USERS.login_frm. 

Γιατί μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Κύπρου;

 • Ποιοτική δημόσια παιδεία με διεθνή απήχηση
 • Ποιοτικές μεταπτυχιακές σπουδές για περισσότερο από 25 χρόνια
 • Αριστεία στη διδασκαλία και την έρευνα 
 • Πτυχία με κύρος, χαμηλά δίδακτρα, υποτροφίες
 • Υψηλές διεθνείς κατατάξεις
 • Συμμετοχή των φοιτητών/ριών σε ερευνητικά προγράμματα 
 • Διεθνώς διακεκριμένο ακαδημαϊκό προσωπικό
 • Ενδιαφέροντα, καινοτόμα, και επαγγελματικώς στοχευμένα μεταπτυχιακά προγράμματα 
 • Στήριξη και καθοδήγηση των φοιτητών/ριών 
 • Πλούσια υποδομή και άρτιες εγκαταστάσεις
 • Υψηλό ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων. 

Περισσότερες πληροφορίες για τις κενές θέσεις στα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών: 

Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών: http://www.ucy.ac.cy/graduateschool/el/

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο: +357 22 894044

Πανεπιστήμιο Κύπρου. Κάνε το επόμενο Βήμα. Ανοίγουμε ορίζοντες, δημιουργούμε προοπτικές.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ