Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Νέο Μεταπτυχιακό του ΕΑΠ: «Διοίκηση Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητα»

Νέο Μεταπτυχιακό του ΕΑΠ: «Διοίκηση Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητα»

Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του ΕΑΠ «Διοίκηση Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητα/ MSc in Innovation Management and Entrepreneurship»

Ένα νέο πρόγραμμα σπουδών που έρχεται να καλύψει την μετά-Covid εποχή και τις νέες ανάγκες που δημιουργούνται στην  αγορά εργασίας


Οι ιδέες για την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών «εργαλείων», η ευελιξία, η προσαρμοστικότητα αλλά και οι ικανότητες στη διοίκηση και το μάνατζμεντ αποτελούν δεξιότητες με αξία «χρυσού» σε μια εποχή κατά την οποία η αγορά εργασίας διαρκώς αλλάζει και επαναπροσδιορίζεται.

Σε μια τέτοια περίοδο και με γνώμονα την ανάγκη για ανοικοδόμηση της ανώτατης εκπαίδευσης της χώρας και έκδοσης πτυχίων με αντίκρισμα στην αγορά εργασίας και Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο προχωράει στην ίδρυση νέων Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Το Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών που εισηγήθηκε η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών με τίτλο «Διοίκηση Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητα/ MSc in Innovation Management and Entrepreneurship» προσφέρει ένα σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών εκπαιδεύοντας νέους στις διοικητικές και επιχειρηματικές δεξιότητες που απαιτούνται, ώστε να ενισχυθεί η δημιουργία νέων επιχειρηματικών μοντέλων, προϊόντων και υπηρεσιών που θα οδηγήσουν σε νέες θέσεις εργασίας. Με αυτό τον τρόπο συμβάλει από τη μεριά του στη σύνδεση της εκπαίδευσης με την οικονομία, με στόχο την «επανεκκίνηση» στη μετά-COVID εποχή.

Το πρόγραμμα σπουδών του νέου προγράμματος ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες, ενώ πληροφορίες για τις αιτήσεις φοιτητών θα ανακοινωθούν στην Πρόσκληση για το νέο Ακαδημαϊκό Έτος τον επόμενο μήνα.

SOS: Ενημέρωση για όλα τα Μεταπτυχιακά: Την ενημερωτική σελίδα για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για κάθε νέα προκήρυξη Μεταπτυχιακού στην Ελλάδα (ΔΩΡΕΑΝ ή με Δίδακτρα), πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr