Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Αναστέλλεται η λειτουργία των ΚΕΕ των Πανεπιστημίων για το 2020-2021 (ΑΠΟΦΑΣΗ)

Αναστέλλεται η λειτουργία των ΚΕΕ των Πανεπιστημίων για το ακαδ. έτος 2020-2021 (ΑΠΟΦΑΣΗ)

Την αναστολή λειτουργίας των Κέντρων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Κ.Ε.Ε.) των Πανεπιστημίων για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 προβλέπει απόφαση του υφυπουργού Παιδείας κ. Διγαλάκη.

Η αναστολή λειτουργίας των Κέντρων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης γίνεται μετά από εισήγηση της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Ειδικότερα με απόφαση που δημοσιεύτηκε σήμερα στην Διαύγεια και υπογράφει ο υφυπουργός Παιδείας κ. Διγαλάκης προβλέπεται η αναστολή της λειτουργίας των Κέντρων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Κ.Ε.Ε.) του άρθρου 48Α του ν. 4485/2017 (Α΄114), των προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης των Κ.Ε.Ε. που έχουν εγκριθεί κατ` εφαρμογή του ίδιου άρθρου, καθώς και την αναστολή των καθηκόντων των οργάνων διοίκησης και των διδασκόντων των Κ.Ε.Ε..

Η αναστολή σύμφωνα με την απόφαση ισχύει για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Υπενθυμίζεται ότι με αποφάσεις του κ. Γαβρόγου είχε προβλεθεί η ίδρυση ισάριθμων Κέντρων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΚΚΕ) στα Πανεπιστήμια Δυτικής Μακεδονίας, Μακεδονίας, Αιγαίου και Ιόνιο.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών