Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Καθηγητές ΑΕΙ: Διενέργεια των εξετάσεων των φοιτητών με κάθε πρόσφορο τρόπο

Καθηγητές ΑΕΙ: Διενέργεια των εξετάσεων των φοιτητών με κάθε πρόσφορο τρόπο

Εξεταστική Φοιτητών: Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού ζητά να διερευνηθούν οι δυνατότητες διενέργειας των εξετάσεων στα Πανεπιστήμια της χώρας με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Πιο αναλυτικά, η ΠΟΣΔΕΠ θεωρεί ότι πρέπει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια να ολοκληρωθεί το τρέχον εκπαιδευτικό εξάμηνο.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Στο πλαίσιο αυτό το κάθε ίδρυμα λαμβάνοντας υπ΄ οψιν τις ιδιαίτερες συνθήκες κάθε Σχολής του και κάθε Τμήματος και ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των ειδικών επιστημόνων, πρέπει να εξασφαλίσει τις κατάλληλες ασφαλείς συνθήκες για τους φοιτητές και όλο το προσωπικό. Παράλληλα θα πρέπει να διερευνηθούν οι δυνατότητες διενέργειας των εξετάσεων με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Η ΠΟΣΔΕΠ εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τους συναδέλφους καθηγητές των Ιατρικών Σχολών και προς όλους του υγειονομικούς της χώρας, για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει και συνεχίζουν ακούραστα να καταβάλλουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών