Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Η Υπουργός Παιδείας σχετικά με το άνοιγμα των Πανεπιστημίων και την εξεταστική των φοιτητών!

Η Υπουργός Παιδείας σχετικά με το άνοιγμα των Πανεπιστημίων και την εξεταστική των φοιτητών! 

Κλειστά Πανεπιστήμια-ΣχολέςΑνοικτό το ενδεχόμενο να ανοίξουν τα Πανεπιστήμια της χώρας παράλληλα με τα σχολεία άφησε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, μιλώντας νωρίτερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Νίκη Κεραμέως ως προς το άνοιγμα των σχολείων τόνισε ότι «Δεν έχω καμία τέτοια εισήγηση να μην ανοίξουν τα σχολεία. Δεν έχω κανένα τέτοιο στοιχείο».


Στην ερώτηση ότι ισχύει για τα σχολεία θα ισχύσει και για τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα η Υπουργός Παιδείας δήλωσε πως «Και για τα Πανεπιστήμια θα ακούσουμε τις οδηγίες των ειδικών. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα ΑΕΙ λειτουργεί κανονικά. Έχουμε ένα 96% των μαθημάτων που γίνονται εξ αποστάσεως, η ύλη προχωρά κανονικά και δεν θα χαθεί το εξάμηνο».

Για το θέμα της εξεταστικής των φοιτητών είπε «Θα πρέπει να αναμένουμε τις οδηγίες των ειδικών και αναφορικά και με τις εξετάσεις του εξαμήνου στα Πανεπιστήμια».

Και πρόσθεσε: «Έχουμε ετοιμαστεί για όλα τα σενάρια και θέλω να πιστεύω πως μετά τις διακοπές του Πάσχα σιγά σιγά θα είμαστε σε θέση να καταστρώσουμε αναλυτικότερα και να ανακοινώσουμε κάποια βήματα για σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Για ότι νεότερο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr