Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Αντιπρύτανης ΑΠΘ: "Πιθανολογώ ότι κατασκευάστηκε τεχνητά ο κορωνοϊός - Υπάρχει εμβόλιο, το κρύβουν!"

Αντιπρύτανης ΑΠΘ: "Πιθανολογώ ότι κατασκευάστηκε τεχνητά ο κορωνοϊός - Υπάρχει εμβόλιο, το κρύβουν!"

Ο Αντιπρύτανης του ΑΠΘ και καθηγητής του τμήματος Χημείας εξέφρασε τηλεοπτικά τη σκέψη ότι ο κορωνοϊός μπορεί να είναι κατασκευασμένος.

Το ενδεχόμενο να πρόκειται ο κορωνοϊός για έναν εργαστηριακά κατασκευασμένο ιό δεν απέκλεισε σε δηλώσεις του στη δημοτική τηλεόραση της Θεσσαλονίκης ο αντιπρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και καθηγητής του τμήματος Χημείας, Ανδρέας Γιαννακουδάκης.


Πρόσθεσε, επίσης, ότι πιθανότατα υπάρχει ήδη το εμβόλιο και ότι οι σκοπιμότητες θα κρίνουν ποτέ θα ανακοινωθεί η ανακάλυψή του. «Όταν οι συνθήκες εξάπλωσης του κορωνοϊού επιβάλλουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τότε θα γίνει αυτό το πράγμα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Αυτό που μου κάνει εντύπωση σε αυτό τον ιό δεν είναι η επικινδυνότητά του, αλλά είναι η ικανότητά του να διαδίδεται. Όλα τα μέτρα μικρό αποτέλεσμα μπορεί να έχουν», συμπλήρωσε ο κ. Γιαννακουδάκης, ο οποίος υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια σκέψη και όχι για κάποια βεβαιότητα. Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Τα Λόγια της Πόλης» του TV100. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr