Ο κορονοϊός χτύπησε το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον - Εξ αποστάσεως πλέον όλα τα μαθήματα

O κορονοϊός χτύπησε το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον - Εξ αποστάσεως πλέον όλα τα μαθήματα

Αρχίζοντας τη Δευτέρα, το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον (ΗΠΑ) μετακινεί όλες τις παραδόσεις μαθημάτων για το υπόλοιπο τρίμηνο μέσω διαδικτύου (εξ αποστάσεως) καθώς ανησυχεί για την εξάπλωση του νέου κορωναϊού καθώς υπάλληλος του πανεπιστημίου διαγνώστηκε σήμερα θετικός στον τεστ για το COVID-19.

"Σε διαβούλευση με αξιωματούχους της δημόσιας υγείας, ξεκινώντας από τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, τα μαθήματα δεν θα γίνονται πλέον αυτοπροσώπως στο Πανεπιστήμιο", αναφέρει το email που απέστειλε το Πανεπιστήμιο προς τους φοιτητές σήμερα Παρασκευή. 

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Το κτίριο στο οποίο εργάζεται ο υπάλληλος έκλεισε για να απολυμανθεί.

Ο αριθμός των θανάτων των ΗΠΑ από τον κοροναϊό ανέβηκε στις 12 την Πέμπτη, με όλα τα θύματα εκτός από ένα να καταγράφονται στην Ουάσινγκτον.Ο μόνος άλλος θάνατος στη χώρα μέχρι τώρα έχει καταγραφεί στην Καλιφόρνια.

Πολλά από τα κρούσματα που έχουν επιβεβαιωθεί στην Ουάσινγκτον συνδέονται με έναν οίκο ευγηρίας στο Κέρκλαντ, προάστιο του Σιάτλ, ανάμεσά τους τα έξι θανατηφόρα.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών

https://www.foititikanea.gr