Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Ο πρωθυπουργός για τη δυνατότητα ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων

Ο πρωθυπουργός για τη δυνατότητα λειτουργίας ιδιωτικών πανεπιστημίων

Σε ερώτηση για Συνταγματική Αναθεώρηση & για τη δυνατότητα λειτουργίας ιδιωτικών πανεπιστημίων κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στη ΔΕΘ, ο Έλληνας πρωθυπουργός είπε ότι δε θα κάνει τίποτα που να παραβιάζει το Σύνταγμα. «Είναι μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τη χώρα το γεγονός ότι αυτή η Βουλή δεν μπορεί να περάσει την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

«Η προσοχή μας πέφτει πάνω στην εξωστρέφεια και ανταγωνιστικότητα των δημοσίων πανεπιστημίων».

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


«Μέχρι το τέλος του χρόνου θα φέρουμε ένα οριζόντιο νέο θεσμικό πλαίσιο, μια τολμηρή μεταρρύθμιση», τόνισε.

Σχετικά με την ανάγκη σύνδεσης της έρευνας με την αγορά είπε «Θέλουμε να αποδεσμεύσουμε τους ΕΛΚΕ από την υπερβολική γραφειοκρατία».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών