Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Παρουσίαση προγράμματος TRADOS στους φοιτητές του ΤΞΓΜΔ στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Την Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014, 18.00-20.00 (Ιπποκράτης, αίθουσα 3) η απόφοιτος του Τ.Ξ.Γ.Μ.Δ. Μαρία Στασιμιώτη (πιστοποιημένη χρήστης του SDL Trados Studio 2014) θα παρουσιάσει το πρόγραμμα TRADOS στους φοιτητές του Τμήματός μας.

Το Trados Studio 2014 είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα μεταφραστικής μνήμης, το οποίο συγκεντρώνει όλα τα εργαλεία που χρειάζεται ο επαγγελματίας μεταφραστής για να μεταφράζει αρχεία κάθε είδους γρήγορα, εύκολα και κυρίως ποιοτικά.

Με το Trados Studio 2014 έχετε την δυνατότητα:

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


- να διαχειρίζεστε τα μεταφραστικά σας έργα και να παρακολουθείτε την πρόοδο τους

- να μεταφράζετε μεμονωμένα αρχεία ή projects πολλών αρχείων σε παραπάνω από μια γλώσσες

- να μεταφράζετε εύκολα, γρήγορα και άνετα πολλά είδη αρχείων όπως word, excel, power point, pdf, html, xml κα

- να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε τις δικές σας μεταφραστικές μνήμες

- να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας καθώς δεν θα χρειαστεί να μεταφράσετε την ίδια πρόταση δυο φορές

- να αυξήσετε την ταχύτητα και να βελτιώσετε την ποιότητα της μετάφρασης, διατηρώντας παράλληλα την συνοχή της ορολογίας και του ύφους, ενώ τα τελικά μεταφρασμένα αρχεία σας θα έχουν την ίδια ακριβώς μορφοποίηση με το αρχικό.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών