Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 ΤΞΓΜΔ: Πρακτική άσκηση (ΕΣΠΑ) - Πρόσκληση για Φοιτητές

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την Πρακτική τους Άσκηση το καλοκαίρι του 2014 και πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής στο πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης, καλούνται να εγγραφούν και να υποβάλουν αίτηση αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στο Πληροφοριακό Σύστημα Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης των φοιτητών ΑΕΙ http://atlas.grnet.gr/  το αργότερο έως τις 12-6-2014, προκειμένου να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ για την Πρακτική Άσκηση του Ιονίου Πανεπιστημίου. Η πράξη υλοποιείται από το Τ.Ξ.Γ.Μ.Δ. του Ιονίου Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (ΥΠΔΒΜΘ, ΕΣΠΑ 2007-2013).

Για διευκρινίσεις ή περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Επιστημονικό Υπεύθυνο του Τμήματος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη δ/νση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., καθώς και στο γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΤΞΓΜΔ, κ.Π. Μπούα, τηλ.: +30 26610 87620, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Επίσης στην ιστοσελίδα του Τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης & Διερμηνείας.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών