Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Ημέρα της Τζαζ με φοιτητές του Ιόνιου Πανεπιστημίου

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και το ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ συμμετέχουν στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας της Τζαζ της UNESCO με επίσημο καλεσμένο τον βετεράνο μουσικό της τζαζ Eric Ineke απο την Ολλανδία και το Τμήμα Τζαζ του Βασιλικού Κονσερβατόριου της Χάγης. Ο Erik Ineke διδάσκει στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο ως επισκέπτης καθηγητής στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus της ΕΕ.

Το Νοέμβριο του 2011 η UNESCO όρισε επισήμως την 30η Απριλίου ως Διεθνή Ημέρα της Τζαζ με σκοπό να προβάλει την πολιτισμική κληρονομιά της Τζαζ καθώς και την διπλωματική της λειτουργία στην ένωση ανθρώπων απο κάθε γωνιά της γής. Η Διεθνής Ημέρα της Τζαζ τελεί υπο την προεδρία της Γενικής Διευθύντριας της UNESCO Irina Bokova και του πρέσβη της UNESCO για τον διαπολιτισμικό διάλογο και θρυλικού πιανίστα της Τζαζ Herbie Hancock. Ιδρύματα και φορείς απο όλο τον κόσμο συμμετέχουν στον εορτασμό με εκδηλώσεις και συναυλίες

line up

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Eric Ineke

drums με τους Δήμο Δημητριάδη σαξόφωνο

Γιώργο Κοντραφούρη hammond organ

Στέφανο Ανδρεάδη κιθάρα

Ντίνο Μάνο κοντραμπάσο και τους φοιτητές του προγράμματος τζαζ του Ιονίου Πανεπιστημίου

ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ,

Σχολεμβούργου 39 - Τένεδος Τετάρτη

30 Απριλίου 2014 ώρα: 21.30

είσοδος ελεύθερη

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών