Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Πρόγραμμα WissTrans 2014 στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Το Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου συμμετέχει για πέμπτη φορά στις επιστημονικές εργασίες του χρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση Επιστημονικού Προγράμματος «WISSTRANS Ιntensive Programme», το οποίο ασχολείται με τη μετάφραση και τη διερμηνεία από τη Γερμανική σε μικρές ευρωπαϊκές γλώσσες υπό το πρίσμα μιας διεπιστημονικής προσέγγισης (π.χ. λογοτεχνία, παιδαγωγικά, γλωσσολογία, πολιτισμικές σπουδές, επικοινωνία ρίσκου, τυπογραφία).

Οι εργασίες του προγράμματος θα διεξαχθούν από τις 22 Μαρτίου 2014 έως τις 6 Απριλίου 2014 στο Πανεπιστήμιο του Freiburg της Γερμανίας. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν καθηγητές και φοιτητές από έξι ευρωπαϊκά ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα: το Østfold University College (Νορβηγία), το Πανεπιστήμιο του Freiburg (Γερμανία), το Πανεπιστήμιο της Ljubljana (Σλοβενία), το Πανεπιστήμιο του Τampere (Φινλανδία), το Πανεπιστήμιο Háskóli Islands, Reykjavik (Ισλανδία) και το Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Το ΤΞΓΜΔ του Ιονίου Πανεπιστημίου θα εκπροσωπείται από την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια κ. Αναστασία Παριανού και τον διδάσκοντα κ. Κωνσταντίνο Κοτσιαρό.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών