Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Σε εφαρμογή ο Συνήγορος του Φοιτητή στο Ιονίο Πανεπιστήμιο

Ενημερώνονται οι φοιτητές της πανεπιστημιακής κοινότητας του Ιονίου Πανεπιστημίου ότι άρχισε να λειτουργεί στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο ο θεσμός του Συνήγορου του φοιτητή, βάσει του άρθρου 55 του νόμου 4009/2011.

Οι βασικές αρμοδιότητες του Συνήγορου του φοιτητή είναι η διαμεσολάβηση μεταξύ φοιτητών και καθηγητών ή διοικητικών υπηρεσιών του Ιδρύματος για την αυτεπάγγελτη ή κατόπιν αναφοράς του φοιτητή διερεύνηση κι επίλυση υποθέσεων που σχετίζονται με την τήρηση της νομιμότητας, την αντιμετώπιση φαινομένων κακοδιοίκησης και τη διαφύλαξη της εύρυθμης λειτουργίας του Ιδρύματος. Ο συνήγορος του φοιτητή δεν έχει αρμοδιότητα σε θέματα εξετάσεων και βαθμολογίας των φοιτητών.

Με απόφασή της, η Σύγκλητος του Ιονίου Πανεπιστημίου όρισε ως Συνήγορο του φοιτητή τον Ομότιμο Καθηγητή του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Βασίλειο Μανδηλαρά, με αναπληρωτή του τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Μιχάλη Πολίτη.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Οι φοιτητές του Ιδρύματος μπορούν να επικοινωνούν με τον Συνήγορο του φοιτητή είτε ηλεκτρονικά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε με επιστολή, η οποία θα απευθύνεται στον Συνήγορο του φοιτητή και θα κατατίθεται στο Κεντρικό Πρωτόκολλο του Ιδρύματος.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών