ΕΜΠ: Δεν θα δοθεί υποτροφία διότι ουδείς υποψήφιος κατέθεσε αίτηση

Δεν θα δοθεί υποτροφία διότι ουδείς υποψήφιος κατέθεσε αίτηση

Με εντολή του Πρύτανη του ΕΜΠ, ο προϊστάμενος της Δ/νσης μέριμνας Φρ. Βορτελίνος ανακοινώνει στους φοιτητές του Ιδρύματος ότι σύμφωνα με την απόφαση της 7ης/2016 Συνεδρίασης της Συγκλήτου (20/12/2016) δε θα χορηγηθεί η υποτροφία «Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ» ακαδ. έτους 2016-2017, δεδομένου ότι ουδείς υποψήφιος κατέθεσε αίτηση.

Τυχόν ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν εντός δέκα ημερών από την ανάρτηση της σχετικής απόφασης στην ιστοσελίδα του ΕΜΠ και στις προθήκες του Τμήματος Φοιτητικής Μέριμνας, ήτοι μέχρι και τις 23.01.2017.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Η απόφαση της Συγκλήτου και τα σχετικά παραστατικά για τη μη επίδοση της εν λόγω υποτροφίας θα διαβιβασθούν στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής. Για να δείτε την ανακοίνωση πατήστε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών

https://www.foititikanea.gr