Πώς εκτοξεύθηκε η καριέρα της Περιστέρας Μπαζιάνα μέσα από tweets - Το τρολάρισμα με αφορμή την απόσπαση στο ΕΜΠ

Πώς εκτοξεύθηκε η καριέρα της Περιστέρας Μπαζιάνα μέσα από 15 tweets - Το τρολάρισμα με αφορμή την απόσπαση στο Μετσόβειο

Όταν τον Απρίλιο ο βουλευτής του "Ποταμιού" Γιώργος Μαυρωτάς, έκανε καταγγελίες για φωτογραφική διάταξη της κυβέρνησης με την οποία η σύντροφος του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα, θα μπορούσε να μεταταχθεί απο την πρωτοβάθμια εκπαίδευση στην τριτοβάθμια, η Μπέτυ Μπαζιάνα, είχε απαντήσει μέσω της Real:"Αν κάποιος θέλει να βάλει εναντίον του συζύγου μου ας το κάνει απευθείας. Δεν δέχομαι να γίνω βορά πολιτικής χυδαιότητας".

Μόλις ανακοινώθηκαν οι φετινές μετατάξεις, η σύζυγος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα πήρε την μετάταξη στο Μετσόβειο. Και όπως καταλαβαίνετε το τρολάρισμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν έχει τελειωμό. Δείτε τα πιο χαρακτηριστικά.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που οι ανοδικές καριέρες των συζύγων των εκάστοτε πρωθυπουργών προκαλούν σχόλια.

Είχε προηγηθεί η καριέρα της Νατάσας Καραμανλή.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών

https://www.foititikanea.gr