Νέοι πρυτάνεις στο ΕΚΠΑ και το ΕΜΠ

Ο νέος πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών είναι ο πρόεδρος της Νομικής Σχολής, Θεόδωρος Φορτσάκης, καθώς συγκέντρωσε 810 ψήφους κατά τον β' γύρο των εκλογών.

Δεύτερος με 548 ψήφους κατετάγη ο καθηγητής Παιδιατρικής Γεώργιος Χρούσος, ενώ 63 καθηγητές και μέλη ΔΕΠ ψήφισαν λευκό.

Και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο εξέλεξε νέο πρύτανη, τον κοσμήτορα της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών, Ιωάννη Γκόλια με 268 ψήφους μετά την ηλεκτρονική ψηφοφορία που διενεργήθηκε την Παρασκευή.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Δεύτερος κατετάγη ο Δημήτριος Τσαμάκης, κοσμήτορας της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών με 187 ψήφους, ενώ καταμετρήθηκαν και 7 λευκές ψήφοι.

Ο κ. Γκόλιας είχε έλθει πρώτος και στον πρώτο γύρο συγκεντρώνοντας 188 ψήφους και 134 είχε λάβει ο κ. Τσαμάκης.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών

https://www.foititikanea.gr