Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

Θωμαΐδειο Βραβείο, δημοσίευση εργασίας, προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές, σχολών του ΕΜΠ Θωμαΐδειο Βραβείο για δημοσίευση εργασίας για φοιτητές των σχολών του ΕΜΠ

Θωμαΐδειο Βραβείο για δημοσίευση εργασίας για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές των σχολών του ΕΜΠ

Οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές των Σχολών Ε.Μ.Πολυτεχνείου, ως και οι απόφοιτοι του, οι οποίοι δημοσίευσαν εργασία, με ή χωρίς συν-συγγραφείς, κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος (2015) σε: α) επιστημονικά περιοδικά που περιλαμβάνονται σε έγκριτες βάσεις δεδομένων (π.χ. Scopus, Science Citation Index Expanded) ή β) πρακτικά συνεδρίων με πλήρες κείμενο μετά από κρίση, όπως προκύπτει από την πρόσκληση του συνεδρίου, μπορούν να υποβάλλουν από 18.02.2016 έως 17.05.2016 στη Δ/νση Μέριμνας/Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας, Θωμαϊδειο Κτίριο, Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη, τηλ. 2107721927 & 2107721330, τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1. Αίτηση (η οποία χορηγείται από το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας).


2. Ανάτυπο της πλήρους εργασίας.

3. Προκειμένου για εργασίες που δημοσιεύτηκαν σε περιοδικά, απαιτείται τεκμηρίωση ότι το περιοδικό στο οποίο δημοσιεύτηκαν περιλαμβάνεται σε έγκριτες βάσεις δεδομένων και επιστολή οριστικής αποδοχής της εργασίας από το περιοδικό, σε περίπτωση που δεν έχει ήδη δημοσιευτεί η εργασία.

Είσαι Φοιτητής στο ΕΜΠ; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών ΕΜΠ» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πολυτεχνείου!

4. Προκειμένου για εργασίες που παρουσιάστηκαν σε συνέδρια, απαιτείται η πρόσκληση (call for papers) και το πρόγραμμα του συνεδρίου ή του διεθνούς διαπανεπιστημιακού εργαστηρίου αρχιτεκτονικής (workshop). Το συνολικό διαθέσιμο ποσό ανέρχεται σε 63.600€ με ανώτατο ποσό επίδοσης το ποσό των 400,00€/εργασία σε περιοδικό και των 200,00€/εργασία σε συνέδριο. Η βράβευση πραγματοποιείται ανά εργασία και κάθε φοιτητής δικαιούται να βραβευτεί μία φορά ανά έτος. Εάν στην εργασία συμμετείχαν περισσότεροι δικαιούχοι φοιτητές ως συν-συγγραφείς, το ποσό ισομοιράζεται μεταξύ των δικαιούχων.

Οι απόφοιτοι δικαιούνται του βραβείου, εφόσον η οριστική αποδοχή της εργασίας για δημοσίευση στο περιοδικό ή στα πρακτικά συνεδρίου έχει πραγματοποιηθεί το αργότερο δώδεκα (12) μήνες μετά από την ημερομηνία απόκτησης του διπλώματος ή του μεταπτυχιακού τίτλου.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας χάνεται το δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες ανάδειξης του/της δικαιούχου.

Περισσότερα νέα που αφορούν το ΕΜΠ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr