Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

Speed Mentoring Event, ηλεκτρολόγους, μηχανικούς, ΕΜΠ, Δείτε πότε Speed Mentoring Event για ηλεκτρολόγους μηχανικούς στο ΕΜΠ (Δείτε πότε)

Speed Mentoring Event για ηλεκτρολόγους μηχανικούς στο ΕΜΠ (Δείτε πότε)

Οι φοιτητικοί οργανισμοί IEEE NTUA Student Branchκαι η EESTEC LC Athens σε συνεργασία με την start-up 100mentors οργανώνουν ένα Speed Mentoring Workshop για ηλεκτρολόγους μηχανικούς στο ΕΜΠ!

Τι είναι το Speed Mentoring event;

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Ένα Speed Mentoring event είναι μία προσoμοίωση της διαδικασίας του mentoring. Hλεκτρολόγοι μηχανικοί - απόφοιτοι της σχολής μας, εκπρόσωποι μεγάλων εταιρειών και κλάδων θα έρθουν να μας μιλήσουν για την καθημερινότητά τους, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στην "ζωή μετά" το Μετσόβιο και να απαντήσουν προσωπικά στις ερωτήσεις μας, ακριβώς σαν ένα speed dating event! 

Οι 100mentors είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα που απαντά στο ερώτημα: "Τί θέλω να είμαι σε πέντε χρόνια από τώρα, αλλά και πώς θα το καταφέρω". Στόχοι όπως η Google και το Ηarvard, δεν αποτελούν «όνειρο θερινής νυκτός», αρκεί να δουλέψεις συστηματικά με ανθρώπους από εκεί, τις κοινότητες στόχους σου, που βήμα-βήμα θα σε κατευθύνουν να καταστρώσεις και να πετύχεις το σχέδιο σου. Να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, τί να αποφύγεις, σε ένα σχέδιο δράσης που θα φτιάξετε μαζί. Eπιδιώκουμε να δημιουργήσουμε κοινότητες μεντόρων από κάθε εταιρεία και πανεπιστήμιο σε όλο τον κόσμο και ξεκινάμε με την σελίδα των ΗΜΜΥ, ΕΜΠ, όπου όλοι οι φοιτητές θα μπορούν να μπαίνουν και να μιλάνε δωρεάν με τους μέντορές τους, από όλο τον κόσμο. 

Πότε και που;

Την Τετάρτη 21 Oκτωβρίου 2015, στο Aμφιθέατρο Πολυμέσων, ΕΜΠ (κάτω από την Κεντρική Βιβλιοθήκη).

Γιατί να πας:

- Για να αποφασίσεις επιτέλους τι θα κάνεις στην #izoimeta

- Για να μάθεις τις απαιτήσεις της δουλειάς των ονείρων σου

- Για να έρθεις σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους 

- Για να γνωρίσεις τους 2 μεγαλύτερους φοιτητικούς οργανισμούς στο ΕΜΠ 

- Για να ανακαλύψεις πώς είναι πραγματικά να δουλεύεις από μία μικρή start-up εταιρεία σε μία μεγάλη πολυεθνική 

- Για να καταλάβεις πώς θα καταφέρεις να μπεις στο Μaster ή PhD που εύχεσαι

Κλείσε την θέση σου εδώ: https://www.eventora.com/en/Events/ieee-eestec-hzoimeta

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών