Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 ΕΜΠ: Προκήρυξη νέων θέσεων Υποψηφίων Διδακτόρων της Σχολής ΗΜΜΥ για το 2022-2023

ΕΜΠ: Προκήρυξη νέων θέσεων Υποψηφίων Διδακτόρων της Σχολής ΗΜΜΥ για το 2022-2023

Η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ καλεί τους Διπλωματούχους Μηχανικούς Πολυτεχνικών Τμημάτων και τους Πτυχιούχους Α.Ε.Ι. Τμημάτων Θετικών Επιστημών που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν Μεταπτυχιακές - Διδακτορικές Σπουδές στην Επιστήμη του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών και πληρούν τις προϋποθέσεις του Ν.4485/17, αρθρ. 38 παρ.1-3, να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση από 08/07/2022 μέχρι και 02/09/2022.

Για την απόκτηση του τίτλου Διδάκτορα Μηχανικού του ΕΜΠ (για διπλωματούχους μηχανικούς Σχολών του ΕΜΠ ή ισότιμων Πολυτεχνικών Τμημάτων) ή Διδάκτορα του ΕΜΠ (για αποφοίτους Α.Ε.Ι. Τμημάτων Θετικών Επιστημών & Πολυτεχνικών Τμημάτων που δεν έχουν την ειδικότητα του Μηχανικού), απαιτούνται:


(α) Παρακολούθηση μεταπτυχιακών μαθημάτων της Σχολής, και

(β) Εκπόνηση πρωτότυπου ερευνητικού έργου με δημοσίευσή του σε έγκριτα περιοδικά ή/και συνέδρια, υπό την επίβλεψη μέλους ΔΕΠ της Σχολής, το οποίο αξιολογείται από μια ενδιάμεση κρίση και από την τελική, κρίση εξέτασης της διατριβής.

Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος των διδακτορικών σπουδών είναι τα 3 έτη, ενώ η μέγιστη διάρκεια περάτωσης είναι τα 6 έτη.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά από τις 08/07/2022 έως και 02/09/2022 σύμφωνα με τις κάτωθι ενέργειες:

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr