Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 ΕΜΠ: Στάσης εργασίας κήρυξαν οι καθηγητές

ΕΜΠ: Στάσης εργασίας κήρυξαν οι καθηγητές

Νομοσχέδιο ΑΕΙ: Με σχετική απόφαση οι καθηγητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου δηλώνουν την κήρυξη τετράωρης στάσης εργασίας για αύριο, Τρίτη 5 Ιουλίου.

Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν την σημερινή (04/07/2022) απόφαση του Δ.Σ. Συλλόγου ΔΕΠ ΕΜΠ για νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο «Νέοι Ορίζοντες στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα: Ενίσχυση της ποιότητας, της λειτουργικότητας και της σύνδεσης των ΑΕΙ με την κοινωνία και άλλες διατάξεις:


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.

Εν όψει της επικείμενης κατάθεσης στη Βουλή του νομοσχεδίου του ΥΠΑΙΘ με τίτλο «Νέοι Ορίζοντες στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα: Ενίσχυση της ποιότητας, της λειτουργικότητας και της σύνδεσης των ΑΕΙ με την κοινωνία και άλλες διατάξεις», τη Δευτέρα 4-7-2022 και στο πλαίσιο:

(α) της ομόφωνης απόφασης του ΔΣ του ΣΔΕΠ ΕΜΠ (1/6/2022),

(β) της ομόφωνης απόφασης της ΕΓ της ΠΟΣΔΕΠ (16/6/2022) και

(γ) της σχετικής επιστολής της ΕΓ της ΠΟΣΔΕΠ προς τους Συλλόγους ΔΕΠ (2/7/2022), ο ΣΔΕΠ ΕΜΠ προκηρύσσει προειδοποιητική τετράωρη στάση εργασίας, την Τρίτη 05/07/2022 μεταξύ 10.00 – 14.00, και καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις μαζί με άλλους Συλλόγους Μελών ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, διοικητικού προσωπικού και φοιτητικούς συλλόγους.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου ΔΕΠ

Ο Πρόεδρος
Γ. Πανταζής Καθηγητής ΕΜΠ

Ο Γραμματέας
Κ. Κεπαπτσόγλου Αν. Καθηγητής ΕΜΠ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr