Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 ΝΕΕΜΠ / Οι φοιτητές που παίρνουν δωμάτιο στις εστίες (ΟΝΟΜΑΤΑ)

ΝΕΕΜΠ / Οι φοιτητές που παίρνουν δωμάτιο στις εστίες (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Η επιτροπή επιλογής για την εισδοχή οικοτρόφων στις ΝΕΕΜΠ, συγκροτούμενη από τους Καθηγητές Ν. Μαμάση, Μ. Μενεγάκη και B. Νάκο, συνήλθε στις 14/03/2022. Στη συνεδρίαση εξετάστηκαν οι αιτήσεις των πρωτοετών φοιτητών από μετεγγραφή. Χρέη γραμματέως της συνεδρίασης εκτέλεσε η προϊσταμένη των Φοιτητικών Εστιών ΕΜΠ κα Ε. Βουρλιωτάκη.

Συνολικά κατατέθηκαν για τις ΝΕΕΜΠ 12 αιτήσεις, εκ των οποίων 5 ήταν άκυρες και 1 εξετάσθηκε ως ειδική περίπτωση οπότε και εξετάσθηκαν 7 αιτήσεις.


Σημειώνεται ότι σε σχέση με τα εισοδηματικά κριτήρια εφαρμόζονται τα όρια εισοδήματος που προβλέπονται από τον Κανονισμό. Για την κατάταξη αυτών που πληρούν τα κριτήρια εισδοχής εφαρμόσθηκε το κριτήριο του ισοδύναμου εισοδήματος με βαρύτητα 1 για το πρώτο μέλος της οικογένειας και 0,5 για τα υπόλοιπα, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της Eurostat.

Από την εξέταση των αιτήσεων για τις ΝΕΕΜΠ γίνονται αποδεκτές οι ακόλουθες:

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΟΝ.ΠΑΤΡΟΣ

1

ΚΟΥΚΟΥΛΑΡΗΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

ΚΛΕΑΝΘΗΣ

2

ΚΑΡΑΛΟΙΖΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ

3

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

4

ΒΑΔΕΒΟΥΛΗΣ

ΒΑΙΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

--

Οι αιτήσεις των κάτωθι με βάση τα εισοδηματικά κριτήρια του άρθρου 5 της παραγράφου 5 του Κανονισμού δεν γίνονται αποδεκτές.

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΟΝ.ΠΑΤΡΟΣ

1

ΜΑΥΡΟΖΟΥΜΗΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

2

ΚΟΠΑΝΟΥ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

--

Η αίτηση της κάτωθι αιτούσας, φοιτήτριας παλαιών ετών, η οποία εξετάσθηκε ως ειδική περίπτωση δεν γίνεται αποδεκτή καθώς δεν κατατέθηκαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΟΝ.ΠΑΤΡΟΣ

1

ΤΟΛΗ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

ΑΛΒΕΡΤΟΣ

 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr