Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Μεγάλη αντιγκράφιτι παρέμβαση στο ΕΜΠ (εικόνες και βίντεο)

Μεγάλη αντιγκράφιτι παρέμβαση στο ΕΜΠ

Ειναι μέρος της συνολικότερης παρέμβασης που έχει γίνει για να σβηστούν, όπως αναφέρεται, αντιαισθητικά γκράφιτι και μουτζούρες απο τοίχους και άλλες επιφάνειες στην Ομόνοια και στην Πατησίων.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κωστας Μπακογιάννης σε ανάρτηση του αναφέρει: 

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


"Είναι εικόνα που θέλουμε και γίνεται καθημερινή. Ακόμη μία επιχείρηση για να καθαρίσουμε τις μεγάλες επιφάνειες στην πόλη. Ξεκινήσαμε από την Ομόνοια, στην Πατησίων, και φτάσαμε μέχρι το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Το καταφέραμε με την πολύτιμη βοήθεια της Karcher που συμμετέχει στο πρόγραμμα «Υιοθέτησε την πόλη σου»." 


Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών