Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 ΕΜΠ: Περιορισμοί πρόσβασης στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και το συγκρότημα Πατησίων

Πρυτανεία ΕΜΠ: Περιορισμοί πρόσβασης στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και το συγκρότημα Πατησίων του ΕΜΠ λόγω COVID-19

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο: Η παρουσία ολιγάριθμων ή πολυάριθμων ομάδων επισκεπτών και περιπατητών στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και στο Συγκρότημα Πατησίων του ΕΜΠ είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία δεδομένης της εξέλιξης της διασποράς του COVID-19.

Με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών και την προστασία του προσωπικού και των εργαζομένων στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), σε εφαρμογή των αποφάσεων, που έχουν ληφθεί από το Υπουργείο Υγείας και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, δεν επιτρέπεται στο εξής η πρόσβαση οχημάτων και πεζών στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και στο Συγκρότημα Πατησίων του ΕΜΠ.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Εξαιρούνται του μέτρου αυτού όσοι, μετά από συνεννόηση με τη Διοίκηση του ΕΜΠ, προσέρχονται στην εργασία τους ή σε εν λειτουργία υπηρεσίες του Ιδρύματος.

Στην περίπτωση πλήρους αναστολής της λειτουργίας του Ιδρύματος, η εξαίρεση θα αφορά μόνον όσους έχουν ειδική άδεια από τη Διοίκηση του ΕΜΠ.

Η εφαρμογή του μέτρου τίθεται σε ισχύ άμεσα.

Παρακαλούνται τα μέλη της κοινότητας του ΕΜΠ και όλοι οι πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών